16 de gener 2012

Dedicat al meu avi



Au, va... i què més! Ni pare, ni constitució, ni transició ni punyetes!
Jo estic amb els represaliats per aquests "grans amants de la democràcia".

Avi, aquesta va per tu! Un de menys... un pèl massa tard.

3 comentaris:

Ruminahui ha dit...

D'en Partal:

"Manuel Fraga Iribarne té la culpa de moltes coses. I greus. Però no té gens de culpa de la covardia d'una societat que ni, quan es mor, no sembla capaç de passar-hi comptes. [...]

I tampoc no és que em sorprenga gaire l'actitud de l'esquerra oficial o de la immensa majoria dels mitjans que simplement han recordat el Fraga 'fundador del PP i president de Galícia', com si abans no hagués existit. No em sorprèn perquè ja entenc que no és fàcil de reaccionar-hi ara, després de tants anys d’esborrar la memòria.

Però que reste ben clar que és precisament la covardia d'aquesta societat, que ha permès que un home com Fraga puga morir sense haver passat vergonya de les coses que féu i sense haver de renegar ni tan sols dels seus crims."

Amando Suriñach ha dit...

Que sigui un gran politic, cosa que no dubto, no vol dir que fos una bona persona i que no tingui responsabilitats politiques en la represió del govern Arias Navarro,tancament de diaris,llei de premsa,etc.
Tenim al pais encara moltes "perles" d'aquestes com per exemple Martin Villa responsable de succesos no menys sangnants.

Zavodovski ha dit...

Juan Carlos Monedero, professor titular de Ciència Política i de l'Administració a la Universitat Complutense de Madrid

http://www.youtube.com/watch?v=W9kU1gHyIYM

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/dura-opinio-professor-universitari-juan-carlos-monedero-fraga-triomfa-internet-1329229